MESlogo  
Scouting  
Home :  

 

 

Medische Eerstehulpverleners Stam Groningen en Drenthe werkt samen met de FC Groningen

LogoFC

Om op een goede manier eerste hulp te kunnen bieden is de FC Groningen op zoek naar enthousiaste eerstehulpverleners die het team willen en kunnen versterken.

Euroborg

Vanuit de MES zijn er ongeveer 20 personen die meedraaien in de hulpverlening. Er is een ruime inwerkperiode voorafgaand aan het daadwerkelijk inzetten als eerstehulpverlener.

Je loopt eerst mee met een ervaren team op alle verschillende lokaties in het stadion. Voor de Euroborg zullen er verschillende avonden komen waarop je het stadion leert kennen en de lokaties voor de eerstehulpverleners teams. Er wordt gewerkt met vaste protocollen en een vast organisatieschema.

Je hebt een dienst 1 maal per 6 weken of zo veel vaker als je zelf wilt. Er zijn een tweetal vaste oefenavonden per jaar waar je leert omgaan met heel specifieke ongevals situaties in een stadion. Ook is er een avond portofoontraining omdat juist de communicatie in een stadion met veel mensen heel erg belangrijk is.

Euroborg

Er wordt gewerkt met een planning voor een half jaar zodat je ruim van te voren precies weet wanneer je aan de beurt bent. Ook is het handig dan alvast de dagen door te geven dat je niet kunt.

De FC Groningen werkt, op ons verzoek, met een vrijwilligersovereenkomst zodat ook de verzekering goed is geregeld. Kleding wordt verzorgt door de FC Groningen.

Je kunt eerst een aantal malen meedraaien alvorens je besluit mee te helpen. Via de MES Groningen wordt gewoon je diploma, de verbandleer en de AED-aantekening geldig gehouden door het volgen van herhalingslessen.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Brigitte Dijkhuizen per email.

Je kunt bellen met;

Brigitte Dijkhuizen: 06-12547108
Wim Doek: 06-22561732

Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Klik op de knop verstuur en Brigitte zal contact met je opnemen.

Medische Eerstehulpverleners Stam Groningen en Drenthe
 
Voornaam: *
Achternaam: *
Geboortedatum *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoonnummer: *
Emailadres: *
Nr.EHBO-diploma:
Geldigheidsdatum:
Scoutinggroep:
Lidnummer Scouting NL:

Mededeling:

meslogo

 
Neem bovenstaande code over: